Panda matras

Waarom kiezen voor de panda matras?

Weet je niet goed welke matras je moet kopen voor je baby? Of hoe je moet beginnen met kiezen in het grote aanbod aan babymatrassen? Dan hebben we de oplossing voor jou. Onze panda matras bevat tal van eigenschappen die de matras vormen tot de ideale babymatras. Wat die eigenschappen nu precies zijn en waarom ze ideaal zijn voor jouw baby legt Ellen, mama van 3, graag aan je uit in dit korte filmpje.

Natuurlijke matras

De panda matras bestaat uit een natuurvriendelijke kern en hoes. De kern wordt gemaakt uit natuurlijke ricinus olie, de hoes uit bamboe. Bamboe stelt minimale eisen aan de grond, heeft weinig water nodig en bij de groei ervan zijn pesticiden overbodig. Alle onderdelen van de panda matras voldoen aan de Ökotex 100 klasse 1 normering: “gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen, bestemd voor baby’s en kinderen”.

1

Absorberende hoes

De pandamatras bestaat uit bamboevezels die schimmels en schadelijke bacteriën voorkomen en verdrijven. Daarnaast hebben deze vezels een sterk absorberende gaatjesstructuur waardoor zweet sneller verdampt. Stoffen van bamboe  voelen daarom steeds fris en ademend aan.

2

3D matrasboord

De matrasboord zorgt voor ventilatie zodat vieze geurtjes of schimmelvorming geen kans krijgen.

3

Natuurlijke matraskern

De matraskern bestaat uit een veerkrachtig Naturalis koudschuim van 40 kg/m3. Naturalis® is een schuim waarbij een deel van het fossiele materiaal vervangen wordt door natuurlijke ricinus olie. Ricinus is volledig biologisch afbreekbaar. Het koudschuim zorgt voor een correcte ergonomische ondersteuning van je kindje.

4

Afneembare bekleding

De bekleding van de panda matras is afneembaar en kan gewassen worden op 60°C.

Ontdek ook de andere bestsellers van ABZ

Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info