Zwarte panter Tiener

Eigenschappen

Kern: koudschuim HR 40kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 14 cm

Wasinstructies

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

luchtdoorlatend

score: 3/5
De zwarte panter is een matras opgebouwd uit een stevige kern van koudschuim HR 30kg/m³ en een tencelhoes. Koudschuim biedt met zijn open celstructuur een zeer goede luchtcirculatie, deze wordt ondersteund door de ventilerende eigenschappen van de tencelhoes.

ligcomfort

score: 5/5
De zwarte panter is een matras voornamelijk gericht naar tieners. De stevige kern van koudschuim HR 40kg/m³ zorgt voor een goed en duurzaam slaapcomfort.

anti-allergisch

score: 4/5
De tencelhoes beschikt over optimale vochtabsorberende eigenschappen en de koudschuim kern biedt een excellente luchtcirculatie. Die combinatie tussen hoes en kern zorgt voor een droge omgeving en dus een maximale hygiëne.

ecologisch

score: 3/5
De zwarte panter beschikt over een tencel hoes. Tencel is de bekendere naam voor het materiaal lyocell, een natuurlijke vezel afkomstig van de houtpulp van eucalyptus- en andere loofbomen.

gebruik

dagelijks
De zwarte panter behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info