Witte Panter

Eigenschappen

Kern: koudschuim HR 30 kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 11 cm

Wasinstructies

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 3/5
De witte panter is een matras opgebouwd uit een stevige kern van koudschuim HR 30kg/m³ en een tencelhoes. Koudschuim biedt met zijn open celstructuur een zeer goede luchtcirculatie, deze wordt ondersteund door de ventilerende eigenschappen van de tencelhoes.

ligcomfort

score: 5/5
De witte panter bestaat uit een stevige kern van koudschuim HR 30kg/m³. Dit type koudschuim is zeer veerkrachtig en biedt eeen hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

anti-allergisch

score: 4/5
De tencelhoes beschikt over optimale vochtabsorberende eigenschappen en de kern uit koudschuim biedt een excellente luchtcirculatie. Die combinatie tussen hoes en kern zorgt voor een droge omgeving en dus een maximale hygiëne.

ecologisch

score: 3/5
De witte panter beschikt over een tencel hoes. Tencel is de bekendere naam voor het materiaal lyocell, een natuurlijke vezel afkomstig van de houtpulp van eucalyptus- en andere loofbomen.

gebruik

dagelijks
De witte panter behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info