Lieveheersbeestje

Eigenschappen

Kern: polyetherschuim 20 kg/m³
Tijk: 57% polyester + 43% polypropyleen
Hoogte: 10 cm

Wasinstructies

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental. Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 2/5
Het lieveheersbeestje heeft een kern uit polyetherschuim, dit is een goedkoper type schuim die minder goed ventileert dan een koudschuim of pocketverenmatras.

ligcomfort

score: 2/5
Het lieveheersbeestje heeft een kern uit polyetherschuim, dit is een goedkoper type schuim die minder duurzaam is dan een matras uit koudschuim. Deze matras is vooral geschikt voor occasioneel gebruik zoals logeerpartijtjes. De hoogte van 10 cm zorgt dat dit een ideale matras is voor stapelbedden en bedlades.

anti-allergisch

score: 3/5
De polyesterhoes van het lieveheersbeestje is afneembaar en wasbaar op 60°C. Polyester bevat van bij de oorsprong anti-allergische eigenschappen.

ecologisch

score: 1/5
Het lieveheersbeestje is niet opgebouwd uit natuurlijke materialen. De synthetische polyesterhoes is wel gemakkelijk te recycleren na gebruik.

gebruik

occasioneel
Het lieveheersbeestje behoort tot het medium kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info