Panda Tiener

Eigenschappen

Kern: koudschuim HR Naturalis 40 kg/m³
Tijk: 32% tencel + 68% polyester
Hoogte: 12 cm

Wasinstructies

 De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 4/5
De panda is een matras opgebouwd uit natuurlijke materialen. De hoes bestaat uit bamboevezels, en die vezels hebben een sterk absorberende gaatjesstructuur waarmee het weefsel makkelijker en sneller vocht en transpiratie opneemt dan katoen of synthetische stoffen. Dankzij de 3D-boord langs de zijkant van de matras is er een extra goede luchtcirculatie in de matras. Het ademende effect zoals bij de airgosafe is hier niet van toepassing.

ligcomfort

score: 4/5
De panda bestaat uit een stevige kern van koudschuim HR Naturalis 40kg/m³. Dit type koudschuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur. Dit type schuim is zeker ook geschikt voor kinderen en zelfs adolescenten.

anti-allergisch

score: 4/5
De panda beschikt over een bamboehoes, en die bamboevezels bevatten van nature een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft.

ecologisch

score: 5/5
De panda is dé natuurlijke matras. Dit komt omdat zowel de kern als de hoes opgebouwd zijn uit de meest ecologisch verantwoorde onderdelen voor een matras. De hoes bestaat uit bamboevezels en is in alle opzichten het milieuvriendelijkste weefsel. Bamboegras groeit razendsnel en het eindproduct kan volledig gerecycleerd en tot compost verwerkt worden. De kern bestaat uit koudschuim HR Naturalis, dit schuim wordt gemaakt uit rinicus olie of ook wel “castor” olie genoemd.

gebruik

dagelijks
De panda behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info