Kangoeroe Tiener

Eigenschappen

Kern: pocketveren + koudschuim HR 40 kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 20 cm

Wasinstructies

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 4/5
De kangoeroe is een matras opgebouwd uit een kern van pocketveren omringd door koudschuim en een tencelhoes. De pocketveren zorgen voor een optimale luchtcirculatie in de matras. . De tencelhoes zorgt voor een goede ventilatie en werkt daardoor ook warmteregulerend.

ligcomfort

score: 4/5
De pocketveren bewegen elk afzonderlijk en bieden op die manier een extra goede drukverdeling en ondersteuning. Die extra ondersteuning zorgt trouwens ook dat de matras gemakkelijk de gewichten van peuters aankan.

anti-allergisch

score: 4/5
De tencelhoes beschikt over optimale vochtabsorberende eigenschappen en de pocketveren in combinatie met koudschuim bieden een excellente luchtcirculatie. Die combinatie tussen hoes en kern zorgt voor een droge omgeving en dus een maximale hygiëne.

ecologisch

score: 3/5
De kangoeroe beschikt over een natuurlijke tencel hoes. Tencel is de bekendere naam voor het materiaal lyocell, een natuurlijke vezel afkomstig van de houtpulp van eucalyptus- en andere loofbomen.

gebruik

dagelijks
De kangoeroe behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info