Bruine Beer

Eigenschappen

Kern: polyetherschuim 25 kg/m³
Tijk: 100% polyester
Hoogte: 11 cm

Wasinstructies

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 2/5
De bruine beer heeft een kern uit polyetherschuim, dit is een goedkoper type schuim die minder goed ventileert dan een koudschuim of pocketverenmatras. Deze matras is niet specifiek luchtdoorlatend, maar voldoet wel aan alle standaardvereisten volgens de Europese Norm 16890.

ligcomfort

score: 2/5
De bruine beer heeft een kern uit polyetherschuim, dit is een goedkoper type schuim die minder duurzaam is dan een matras uit koudschuim. Polyetherschuim wordt heel vaak gebruikt bij budgetvriendelijke matrassen. Zeker geschikt voor kleine baby’s, minder voor peuters.

anti-allergisch

score: 3/5
De polyesterhoes van de bruine beer is afneembaar en wasbaar op 60°C. Polyester bevat van bij de oorsprong anti-allergische eigenschappen.

ecologisch

score: 1/5
De bruine beer is niet opgebouwd uit natuurlijke materialen. De synthetische polyesterhoes is wel gemakkelijk te recycleren na gebruik.

gebruik

dagelijks
De bruine beer behoort tot het medium kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info