Airgo Panter

Eigenschappen

Kern: koudschuim HR 30 kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 11 cm + 1,5 cm airgosafe topper

Wasinstructies

De topper wordt het beste als geheel gewassen, zonder andere artikelen in de wasmachine. De topper is volledig wasbaar op 60°C. De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.

Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

Consumentenbond

De airgosafe topper kreeg als enige product op de markt de maximumscore van 10/10 qua luchtdoorlaatbaarheid (2020).

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 5/5
De airgo panter bestaat uit een matras en een luchtdoorlaatbare airgosafe topper. De airgosafe technologie kreeg 10/10 van de consumentenbond uit Nederland die testen deed naar de luchtdoorlaatbaarheid. De airgosafe matrastopper laat 2013 liter/m²/seconde door en kwam zo als beste uit de test.

ligcomfort

score: 5/5
De airgo panter bestaat uit een kern van koudschuim en een tencel hoes. Koudschuim biedt een stevig slaapcomfort en tegelijkertijd ook een goede ventilatie. De gewatteerde tencel hoes zorgt voor een extra zacht, vochtregulerend en hygiënisch comfort.

anti-allergisch

score: 4/5
De airgo panter is een combinatie van een ergonomische matras met daarop de luchtdoorlaatbare airgosafe topper. De airgosafe topper zorgt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid van 2013 liter/m²/seconde. De kern uit koudschuim zorgt voor een goede ventilatie wat ook een goede hygiëne garandeert.

ecologisch

score: 3/5
De airgo panter bestaat uit een tencel hoes. De tencelvezel is afkomstig van de eucalyptusbomen en is dus een natuurlijk product. De airgosafe topper is een product uit polyester. Dit is een synthetisch product, maar wel gemakkelijk te recycleren na gebruik.

gebruik

dagelijks
De airgo panter behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info