Airgo Koala

Eigenschappen

Kern: hybride koudschuim 32 kg/m³
Tijk: 60% tencel + 40% polyester
Hoogte: 13 cm

Wasinstructies

De topper is afritsbaar en afwasbaar op 60°C. De topper wordt het beste als geheel gewassen, zonder andere artikelen in de wasmachine. De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar. We raden aan om de allereerste keer de hoes te wassen op het wolprogramma. Daarna kan er steeds gewassen worden op 60°C en centrifugeren op een laag toerental.
Drogen in de droogkast wordt afgeraden.

Veiligheidsnormen

Oekotex

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oekotex-normen.

Consumentenbond

De airgosafe topper kreeg als enige product op de markt de maximumscore van 10/10 qua luchtdoorlaatbaarheid (2020).

EN 16890

De matras werd getest en voldoet aan de Europese veiligheidsvereisten omschreven in EN 16890.

luchtdoorlatend

score: 5/5
De airgo koala bestaat uit een matras met daarop een vastgeritste airgosafe topper. De airgosafe technologie kreeg 10/10 van de consumentenbond uit Nederland die testen deed naar de luchtdoorlaatbaarheid. De airgosafe matrastopper laat 2013 liter / m² / seconde door en kwam zo als beste uit de test.

ligcomfort

score: 5/5
De airgo koala bestaat uit een kern van hybride schuim en een tencel hoes. Hybride schuim biedt een stevig slaapcomfort en tegelijkertijd ook een goede ventilatie. De gewatteerde tencel hoes zorgt voor een extra zacht, vochtregulerend en hygiënisch comfort.

anti-allergisch

score: 4/5
De airgo koala is een ademende matras, opgebouwd uit ventilerende materialen. De airgosafe topper zorgt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid va 2013 liter / m² / seconde. De luchtdoorlaatbare 3D-board langs de zijkant zorgt voor een maximale ventilatie van de matras. Dit garandeert een optimale hygiëne.

ecologisch

score: 3/5
De airgo koala bestaat uit een tencel hoes. De tencelvezel is afkomstig van de eucalyptusbomen en is dus een natuurlijk product. De airgosafe topper is een product uit polyester. Dit is een synthetisch product, maar wel gemakkelijk te recycleren na gebruik.

gebruik

dagelijks
De airgo koala behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau van onze matrassen.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info