Bij matras

Waarom kiezen voor de Bij matras?

Voor de bezige bij’tjes is er de Bij matras. Net zoals de bij de hele dag druk in de weer met het maken van honing, is jouw kleintje constant bezig met groeien. Heb je een bewegelijke baby die graag rolt, dan is de bij matras ideaal. Dankzij de honingraatstructuur in de kern is de ventilatie van de matras optimaal. Hierdoor wordt de ademhaling niet belemmerd als je baby (per ongeluk) op zijn buikje rolt. Bezorg je baby een honingzoete slaap met de Bij matras van ABZ.

Ademende matras

De unieke werking van de open 3D structuur van de Airgosafe topper is verwerkt in deze matras. De bij matras heeft een uiterst hoge ventilatiecapaciteit aangezien hij 100% luchtdoorlaatbaar is. Door de combinatie van verschillende eigenschappen zijn er geen huisstofmijtallergenen, schimmels noch bacteriën mogelijk.

1

Ademende bovenkant

De bovenkant van de hoes bestaat uit een 3D doek met honingraat structuur, waardoor je kindje kan blijven ademen.

2

Natuurlijke onderkant

De onderkant van de hoes is gemaakt van bestikte bamboevezelstof.

3

Kern met twee lagen

De kern van de BIJ matras is een combinatie polyetherschuim 3D honingraat structuur laag (Airgosafe-kern). Deze combinatie zorgt ervoor dat de warme lucht afgevoerd en frisse lucht aangevoerd wordt. De BIJ matras garandeert ook de optimale opvang en afvoer van vocht. 

Ontdek de andere bestsellers van ABZ


Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.

ABZ vind een dealer

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info