Zorg – AZ Sint-Lucas

AZ sint-lucas dekbed medico blog

Zorg – AZ Sint-Lucas

Duvatex-product bij AZ Sint-Lucas

  • Dekbed Clinimed:
    Het dekbed Clinimed bestaat aan de ene zijde uit een combinatie van katoen en polyester voor een aangenaam en zacht gevoel. De bovenzijde bestaat uit polyester en kan dus gemakkelijk bedrukt worden in de huisstijl van het ziekenhuis. Hier koos men ervoor om het dekbed te laten bedrukken in het kleur en logo van AZ Sint-Lucas. De dekbedden betekenen comfort voor de patiënt: ze zijn warm, hygiënisch, licht en duurzaam. Het dekbed kan gewassen worden in industriële wasserijen en is kleurecht. Voor het verzorgend personeel betekent dit dekbed een enorme tijdswinst in het opmaken van het bed. Het dekbed is voorzien van een achterflap.

Button folder zorg  Button vertegenwoordiger zorg

Duvatex Healthcare Matrassen Zorgsector


Meer over AZ Sint-Lucas

Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas te Brugge is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur. Patiënten kunnen er in de 415 erkende bedden en het sterk uitgebouwde dagziekenhuis verzorgd worden.

Als innovatief ziekenhuis wordt er constant geïnvesteerd in hedendaags comfort. Zo werden er door Duvatex recentelijk dekbedden in de huisstijl ontwikkeld en geleverd. Deze dekbedden zorgen er mede voor dat patiënten in een comfortabele omgeving tot rust kunnen komen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.