Zorg – AZ Groeninge

AZ groeninge dekbed clinico blog

Zorg – AZ Groeninge

Duvatex-product bij AZ Groeninge

  • Dekbed Clinico: Medisch dekbed Duvatex
    De dekbedden van Duvatex zijn speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Ze zijn praktisch samengesteld en vervangen bovenlaken en deken. De moeder heeft het gevoel van onder een huiselijk dekbed te liggen dankzij de combinatie van zachte katoen en polyester. Mede door de achterflap die aan elk dekbed bevestigd wordt, bezorgt dit dekbed heel wat tijdswinst aan het zorgverlenend personeel bij de opmaak van het bed.
    De kleurenkaart van dit dekbed bestaat uit modern ogende kleuren. Hier koos AZ Groeninge voor het kleur wit wat clean oogt en uitstekend past in de inrichting van de kamer.

Button folder zorg  Button vertegenwoordiger zorg


Meer over AZ Groeninge

In 2003 fuseerden vier voormalige Kortrijkse ziekenhuizen zich tot AZ Groeninge. Het AZ Groeninge behoort daarmee met zijn 1100 acute bedden en 53 kraambedden tot de top 5 van grootste ziekenhuizen van het land. Jaarlijks worden er om en bij de 1700 baby’s geboren in AZ Groeninge. De materniteit is dus een niet onbelangrijke afdeling van het ziekenhuis.

De kamers in de materniteit worden ingericht naar de specifieke noden moeder en kind. Daarbij wordt er ook gedacht aan gezelligheid en comfort om het moeder en kind zo aangenaam mogelijk te maken. AZ Groeninge heeft dan ook enkele jaren geleden beslist om alle kraambedden te voorzien van dekbedden van Duvatex. Deze dekbedden vervangen de lakens en dekens van vroeger.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.