Zorg – Armonea

Armonea clinico matras kussen blog

Zorg – Armonea

Duvatex producten bij Armonea

 

Duvatex zorgt voor optimaal slaapcomfort voor elke bewoner.

 

  • Dekbed Clinico:
    De dekbedden van Duvatex zijn speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Ze zijn praktisch samengesteld en vervangen bovenlaken, deken en bedsprei. De bewoner heeft het gevoel van onder een huiselijk dekbed te liggen dankzij de combinatie van zachte katoen en polyester. De dekbedden zijn warm, hygiënisch, licht en duurzaam. Voor het verzorgend personeel betekent dit dekbed een enorme tijdswinst in het opmaken van het bed. De kleurenkaart van dit dekbed bestaat uit modern ogende kleuren. Hier koos De Wand voor het kleur marron wat modern maar warm oogt in de bewonerskamer. Het dekbed kan gewassen worden in industriële wasserijen en is kleurecht.
  • Matras Comfort CMHRMedische matras Duvatex
    De matras bestaat uit duurzaam en comfortabel CMHR-schuim van een hoge densiteit om zo de nodige ondersteuning te kunnen bieden aan elk type bewoner. Door de soepelheid kern en hoes is deze matras uitstekend plooibaar in een elektrisch bed. Het materiaal van de hoes is volledig afgestemd op een optimale drukverdeling en wrijvingsweerstand en is daarenboven waterdicht, waterdampdoorlatend en ademend. De hoes is bestand tegen courante ontsmettingsmiddelen en is wasbaar op 90°C.
  • Kussen MedicalMedisch kussen duvatex
    De keuze van het kussen gaat naar een soepel polyestervezel kussen met een ondoordringbare en wasbare PU-hoes. Zo kan het kussen gemakkelijk (af)gewassen worden en blijft de hygiëne optimaal. De vulling bestaat uit holle polyestervezels die luchtdoorlatend zijn.

Button folder zorg  Button vertegenwoordiger zorg


Meer over Armonea

Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België en beschikt over 83 rusthuizen, serviceflats en service-residenties over heel het land. Ook in Spanje en Duitsland heeft Armonea recentelijk overnames gedaan en behoort hiermee tot de top-tien spelers van Europa.

Armonea’s sterkte ligt erin een warme thuis te creëren voor zijn bewoners. Een plek waar elke bewoner zich welkom voelt en waar hij zichzelf kan zijn. Daarbij is ook de inrichting van de kamer belangrijk. Duvatex levert aan Armonea het nodige slaapcomfort dat voldoet aan de strengste eisen, maar dat ook bijdraagt aan een comfortabele en aangename (nacht)rust van elke bewoner.

In deze case bespreken we De Wand in Laken. De Wand in Laken is een van de vele rusthuizen van de Armonea-groep dat gezelligheid uitstraalt. De kamer is het privé-plekje van elke bewoner en moet dan ook mede voor zorgen dat de bewoner zich goed voelt.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.