Project – Senior Homes

Senior homes boxspring matras blog

Project – Senior Homes

Duvatex-producten bij Senior Homes

Senior Homes kiest al zijn producten zorgvuldig met het oog op het ideale comfort van de bewoners.

 • Boxspring Comfort:
  De Comfort boxspring van Duvatex is tijdloos en elegant en past dan ook perfect in het concept van Senior Homes. De boxspring bestaat uit bonnelveren en softsides voor een optimaal comfort. De keuze van de bekleding ging hier uit naar een beige geweven stof. Duvatex biedt de mogelijkheid om een hoofdbord met verschillende soorten dessin te nemen. Toch ging de keuze van het hoofdbord hier uit naar een stijlvol effen bekleding. De wengé-poten van 16 cm hoog maken het geheel compleet en zorgen voor onderhoudsgemak onder de boxspring.
  Kleuren kunnen op maat gekozen worden, voor de wat grotere projecten zijn de mogelijkheden eindeloos.
 • Matras Pocket Hybride met bamboe-bekleding:Senior Homes matrassen Duvatex
  Een matras met pocketveren is een goede keuze om te combineren met een boxspring. Het geheel zorgt voor een uitstekende ventilatie en slaapcomfort. De tonvormige pocketverenkern bestaat uit 7 zones. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt. De gebruikte hybride schuim aan beide zijden bezorgt de matras een duurzaam comfort. De matras is omkeerbaar. De afneembare en wasbare hoes bestaat uit bamboevezels. Bamboe zorgt voor een verkoelend, zacht en aangenaam slaapklimaat. Deze matras is ideaal voor zweters.
 • Matrastopper HR met bamboe-bekleding:
  Om extra comfort en extra hoogte te creëren, koos Senior Homes ervoor om een matrastopper bovenop de matras te leggen.
  Door het gebruik van koudschuim HR in de kern en bamboevezels in de tijk, is deze matrastopper ideaal voor zweters.
  Een matrastopper is ook geschikt om bovenop 2 eenpersoonsmatrassen te leggen, zo kiest elke partner zijn eigen comfort. De hoes is tevens afneembaar en wasbaar.

   Button folder projectButton vertegenwoordiger project


Meer over Senior  Homes

Senior Homes KasselrijSenior Homes is de specialist in de ontwikkeling en uitbating van erkende assistentiewoningen. In de loop der jaren werden talloze nieuwe projecten uit de grond gestampt en kwam de teller op 12 residenties te staan. De ambitie van Senior Homes is groot. Het zal u dan ook niet verbazen dat zij nu al uitkijken naar nieuwe locaties voor hun projecten. Over de jaren heen werd het team van Senior Homes ook alsmaar groter en groeide het uit tot een tweede familie voor de familie Martens.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.