Project – Molenheide

Molenheide boxspring matras dekbed kussen blog

Project – Molenheide

Duvatex-producten bij Molenheide

Geen goede vakantie zonder goede nachtrust. Om de gasten een comfortabele slaap te kunnen bezorgen werd er gekozen voor een combinatie van boxsprings en pocketveermatrassen.

 • Boxspring Armonia:
  De boxspring Armonia van Duvatex is prijs/kwaliteit ideaal slaapcomfort voor vakantieparken. De boxspring bestaat uit bonnelveren en kan een hoog draaggewicht aan. Hierdoor is deze boxspring geschikt voor elke type gast. De kleurenkaart van deze boxspring bestaat uit de eigentijdse en de meest gangbare kleuren. Hier werd gekozen voor een tijdloos en onopvallend bruin wat past in de stijl van de bungalows. De zilverkleurige poten van 18 cm hoog maken het geheel compleet en zorgen voor onderhoudsgemak onder de boxspring.
 • Matras Pocket Polyether:
  Een matras met pocketveren is een goede keuze om te combineren met een boxspring. Het geheel zorgt voor een uitstekende ventilatie en slaapcomfort. De tonvormige pocketverenkern bestaat uit 7 zones. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt. De gebruikte polyetherschuim aan beide zijden bezorgt de matras stevigheid. De matras is omkeerbaar. De afneembare hoes bestaat uit een dubbeldoek.
 • Lattenbodem Fix:
  De kinderkamers worden telkens voorzien van lattenbodems op poten en pocketveermatrassen.
  Doordat deze stevige lattenbodem uit 26 gebogen latten bestaat, die op hun beurt in flexibele anti-slip rubbers vast zitten, kan deze lattenbodem dienst doen om elke matras de ideale ondersteuning te geven. Er zijn 3 dwarslatten voorzien waarvan 2 voorzien zijn voor poten en/of middensteunen. Ook is er een instelbare bekkenzone-versteviging voor extra draagkracht.
 • AccessoiresSlaapcomfort Vakantiepark Molenheide
  Molenheide zorgt ervoor dat er telkens een dekbed en kussens voor handen liggen voor zijn gasten. De gast hoeft enkel nog te zorgen voor een dekbedovertrek en kussenslopen.
  Hoofdkussen Luxorel:
  Het hoofdkussen is voorzien van Luxorel-vezelbolletjes. Dit maakt het kussen zacht, voegzaam, veerkrachtig en ademend. Het kussen heeft een lange levensduur, maar indien de vulling toch zijn dikte begint te verliezen, kan er gemakkelijk bijgevuld worden met luxorel-vezelbolletjees. De hoes bestaat uit een ondoordringbare PU. Zo kan het kussen gemakkelijk (af)gewassen worden en blijft de hygiëne optimaal voor elke gast.
  Dekbed Microfibre:
  Het dekbed Microfibre zorgt er voor dat de gasten in een warm bed kunnen slapen. Dit dekbed bestaat uit 100 % polyester wat zorgt dat allergenen noch mijten er zich in kunnen nestelen. Hierdoor blijft de hygiëne telkens gewaarborgd. De vulling bestaat uit polyester met meerdere luchtkanalen waardoor het dekbed warm en toch luchtig aanvoelt.

Button folder project  Button vertegenwoordiger project


Vakantiepark slaapcomfort Duvatex

Meer over Molenheide

Gelegen in het groene hart van het Limburgse Houthalen-Helchteren, vindt men het kindvriendelijke bungalowpark Molenheide. Dit vakantiepark staat garant voor een rustgevende vakantie midden in de natuur. Molenheide wenst aan elk gezin een onvergetelijke vakantie en bijzondere herinnering te bezorgen. Luxe, rust en comfort worden hier elke dag opnieuw nagestreefd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.