Project – MM Interior

MM interior boxspring matras blog

Project – MM Interior

Duvatex-producten bij MM Interior

Voor deze case mochten wij een bezoekje brengen in een van de ingerichte appartementen van MM Interior. We waren aangenaam verrast door de smaakvolle inrichting en stelden dan ook vast dat de door ons geleverde boxsprings en matrassen uitstekend passen in het geheel.

 • Boxspring Comfort:
  De Comfort boxspring van Duvatex is tijdloos en elegant en past dan ook perfect in het concept van MM Interior. De boxspring bestaat uit bonnelveren en softsides voor een optimaal comfort. De bekleding ging hier uit naar een grijze geweven stof. Dit is een jong en modern kleur uit het kleurenpalet van stof- en lederlookkleuren. Duvatex biedt de mogelijkheid om een hoofdbord met verschillende soorten dessin te nemen. Toch ging de keuze van het hoofdbord hier uit naar een stijlvol effen bekleding. De zilverkleurige poten van 18 cm hoog maken het geheel compleet en zorgen voor onderhoudsgemak onder de boxspring.
  Kleuren kunnen op maat gekozen worden, voor de wat grotere projecten zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Duvatex Slaapcomfort Projectmarkt Boxspring

 • Hocker Comfort:
  Geheel in dezelfde stijl en kleur werden er naast de boxspring ook hockers voorzien. Op de bovenkant hiervan ligt afdekplaatje in plexiglas.
 • Matras Pocket Polyether:
  Een matras met pocketveren is een goede keuze om te combineren met een boxspring. Het geheel zorgt voor een uitstekende ventilatie en slaapcomfort. De tonvormige pocketverenkern bestaat uit 7 zones. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt. De gebruikte polyetherschuim aan beide zijden bezorgt de matras stevigheid. De matras is omkeerbaar. De afneembare hoes bestaat uit een dubbeldoek.

Button folder project  Button vertegenwoordiger project


Meer over MM interior

MM Interior werkt samen met diverse projectontwikkelaars van investeringsvastgoed.  MM Interior verzorgt hierbij telkens het totaal concept aan inrichting en zorgt vooral voor een plek waar zowel investeerder als eindgebruiker in alle rust en comfort kan vertoeven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.