Project – Hotel Damier

Damier boxspring matras blog

Project – Hotel Damier

Duvatex-producten bij Hotel Damier

In deze case bespreken we de kamers uit de nieuwe vleugel. Hotel Damier’s keuze ging naar een Comfort boxspring met daarop een pocketverenmatras met latexafdekking.

  • Boxspring Comfort:
    Damier boxspring DuvatexDe Comfort boxspring van Duvatex is tijdloos en elegant en past dan ook uitstekend in de nieuwe stijlvolle kamers van Hotel Damier. De boxspring bestaat uit bonnelveren en softsides voor een optimaal comfort. De bekleding ging hier uit naar een zandkleurige geweven stof. Dit is een jong en modern kleur uit het kleurenpalet van stof- en lederlookkleuren. Duvatex biedt de mogelijkheid om een hoofdbord met verschillende soorten dessin te nemen. Toch ging de keuze van het hoofdbord hier uit naar een stijlvol effen bekleding. De wengépoten van 16 cm hoog maken het geheel compleet en zorgen voor onderhoudsgemak onder de boxspring.
    Kleuren kunnen op maat gekozen worden, voor de wat grotere projecten zijn de mogelijkheden eindeloos.
  • Matras Pocket Latex met bamboe bekleding:Slaapcomfort Projectmarkt Duvatex
    Een matras met pocketveren is een goede keuze om te combineren met een boxspring. Het geheel zorgt voor een uitstekende ventilatie en slaapcomfort. De tonvormige pocketverenkern bestaat uit 7 zones. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Voor extra comfort werd hier gekozen voor een latexafdekking aan beide zijden. De matras is omkeerbaar. De afneembare hoes bestaat uit een dubbeldoek met bamboevezels. Bamboe zorgt voor een verkoelend, zacht en aangenaam slaapklimaat.

Button folder project    Button vertegenwoordiger project


Meer over Hotel Damier

Hotel Damier is een charmant viersterrenhotel, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk, met een geklasseerde gevel uit 1769. Dit luxueus hotel charmeert zijn gasten al meer dan honderd jaar met stijlvolle en elegante kamers. Duvatex kreeg het voorrecht te mogen meewerken aan de inrichting van de kamers wat slaapcomfort betreft. Met het oog op de gasten van Hotel Damier een uiterst aangename slaapbeleving te kunnen geven, werd het slaapcomfort eerst door Hotel Damier uitvoering getest en goedgekeurd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.