Project – Hotel Damier

Project – Hotel Damier

Duvatex bij Hotel Damier

Bij Hotel Damier werd gekozen voor de Duvatex Comfort Boxspring met daarop een pocketverenmatras met latexafdekking.

Damier boxspring DuvatexDuvatex Boxspring Comfort:

De Duvatex Comfort Boxspring is tijdloos en elegant en past uitstekend in de stijlvolle kamers van Hotel Damier. De boxen bestaan uit bonnelveren en softsides voor een optimaal comfort. Voor de bekleding werd gekozen voor een zandkleurige geweven stof. Voor de keuze van het hoofdbord werd uit verschillende dessins toch de voorkeur uitgegaan naar een stijlvol effen hoofdbord. De 16cm hoge wengépoten maken het geheel compleet en zorgen voor onderhoudsgemak onder de boxspring.


Duvatex Pocket Latex Matras
:
Een matras met pocketveren is een goede keuze om te combineren met een boxspring. Het geheel zorgt voor een uitstekende ventilatie en slaapcomfort. De matrassen met een pocketverenkern bestaan telkens uit 7 comfortzones. Deze 7 zones ondersteunen het lichaam net op de juiste plaatsen om het ideale slaapcomfort aan te bieden. De matras is bijvoorbeeld net wat soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt. De pocketveren worden omhuld door een latexafdekking aan beide zijden. De pocket latex matras beschikt ook over een afneembare en wasbare bamboehoes. De bamboevezels zorgen voor een vochtregulerend, zacht en aangenaam slaapklimaat.


Button folder project    Button vertegenwoordiger project


Meer over Hotel Damier

Hotel Damier is een charmant viersterrenhotel, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk, met een geklasseerde gevel uit 1769. Dit luxueus hotel charmeert zijn gasten al meer dan honderd jaar met stijlvolle en elegante kamers. Duvatex kreeg het voorrecht te mogen meewerken aan de inrichting van de kamers wat slaapcomfort betreft. Met het oog op de slaapbeleveing van de gasten van Hotel Damier, werden alle producten eerst uitvoerig getest en goedgekeurd door Hotel Damier.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.