Matrassenfabriek Duvatex België

Duvatex

 

Gespecialiseerd in slaapcomfort sinds 1993.

Het heeft voor tonnen ervaring gezorgd die vertaald werd in een ruim assortiment aan modellen. Voor elk van u hebben we een matras waarmee we garant staan voor de beste slaap. We trachten hierbij optimaal te beantwoorden aan uw persoonlijke slaapbehoeften. Kwaliteit, gecombineerd met betaalbaarheid, het is iets waar we sinds jaren naar streven.

Wie we zijn en wat we doen

Goed slaapcomfort behoort bij de meest universele behoeften van de mens.  Of het nu thuis is of op vakantie, in een ziekenhuis of rusthuis, elk van ons wenst in een zo comfortabel mogelijke omgeving te slapen of tot rust te komen.

Duvatex, gelegen te Vichte in België, is sinds 1993 gespecialiseerd in het produceren van matrassen en ander slaapcomfort. We bieden onze klanten de beste kwaliteit en service. Bovendien willen we verantwoord en duurzaam handelen in alles wat we doen.

 

Onze markten zijn zowel retail, als zorgsector en projectmarkt. Ons klantenbestand is gevarieerd: bedspeciaalzaken, grootdistributie, ziekenhuizen, internaten, rusthuizen, thuiszorgcentra, hotels en andere vakantieverblijven … De toepassing van ons gamma is onbegrensd.
Onze nevenfirma ABZ is gespecialiseerd in de productie van baby- en tienermatrassen en accessoires.

Boxspring XL Set
Duvatex Retail

In samenwerking met de meubel- en slaapwinkels brengen wij onze collectie slaapcomfort tot bij de consument. Bij onze officiële dealers vind je ons gamma matrassen, dekbedden, hoofdkussens én boxspringsets.

Ontdek zeker ook onze eigen brand, Multicare. Bij de Multicare collectie hebben we 6 matrassen ontwikkeld volgens universele slaapbehoeftes. De juiste matras vinden is immers een zeer persoonlijke en soms moeilijke keuze. Dankzij de 6 modellen in de Multicare collectie kunnen we het kiezen heel wat vereenvoudigen.

IMG_2920
Duvatex Healthcare Bedding

Voor de zorgsector bieden wij een aangepast gamma slaapcomfort. Onze medische matrassen en accessoires beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen qua brandveiligheid en hygiëne.

Bovenop onze topkwaliteit willen we ook benadrukken dat wij in België produceren. Daardoor kunnen wij een snelle service garanderen aan al onze klanten.

Ons stokpaardje in de zorgsector is ons medisch dekbed waar wij in tal van rusthuizen en ziekenhuizen de bedden mogen mee aankleden.

Hotel Damier Website
Duvatex Project Bedding

Projectontwikkelaars kunnen bij Duvatex terecht voor totaalpakketten in slaapcomfort.

Bovenop onze basiscollectie matrassen, dekbedden, hoofdkussens én boxspringsets, kunnen we voor projecten ook telkens op maat van de klant produceren. Onze producten kunnen trouwens ook uit brandvertrangende materialen vervaardigd worden.

Naast de belgische markt exporteren wij ook naar Nederland en Frankrijk. Met onze belgische productie willen wij ons onderscheiden door een snelle en correcte levering te garanderen voor onze partners!

Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België