Matrassenfabriek Duvatex België

Multicare, het nieuwe concept van Duvatex

Vanuit het Zuiden van West-Vlaanderen is Duvatex al 25 jaar actief als matrassenfabrikant.

Het heeft voor tonnen ervaring gezorgd die vertaald werd in een ruim assortiment aan modellen. Voor elk van u hebben we een matras waarmee we garant staan voor de beste slaap. We trachten hierbij optimaal te beantwoorden aan uw specifieke slaapbehoeften.

Kwaliteit, gecombineerd met betaalbaarheid, het is iets waar we sinds jaren naar streven.

Wie we zijn en wat we doen

Goed slaapcomfort behoort bij de meest universele behoeften van de mens.  Of het nu thuis is of op vakantie, in een ziekenhuis of rusthuis, elk van ons wenst in een zo comfortabel mogelijke omgeving te slapen of tot rust te komen.

Duvatex, gelegen te Vichte in België, is sinds 1993 gespecialiseerd in het produceren van matrassen en ander slaapcomfort. We bieden onze klanten de beste kwaliteit en service. Bovendien willen we verantwoord en duurzaam handelen in alles wat we doen.

 

Onze markten zijn zowel retail, als zorgsector en projectmarkt. Ons klantenbestand is gevarieerd: bedspeciaalzaken, grootdistributie, ziekenhuizen, internaten, rusthuizen, thuiszorgcentra, hotels en andere vakantieverblijven … De toepassing van ons gamma is onbegrensd.
Onze nevenfirma ABZ is gespecialiseerd in de productie van baby- en tienermatrassen en accessoires.

Duvatex Volwassen Slaapcomfort
Duvatex Retail

De pijler in ons gamma is Multicare. Duvatex wil het met haar Multicare-lijn zo eenvoudig houden. Het zijn zes modellen die, elk volgens de slaapbehoeftes van uw klant, de beste in hun categorie zijn.

Daarnaast bieden wij ook een gans pakket van Duvatex-matrassen en ander slaapcomfort aan.

Duvatex Slaapcomfort Zorgsector
Duvatex Healthcare

Onze matrassen en toebehoren beantwoorden aan de strengste normen op het vlak van decubitus-preventie, brandveiligheid, hygiëne, milieu,… Ons stokpaardje in de zorgsector is ons medisch dekbed waar wij in tal van rusthuizen en ziekenhuizen de bedden mogen mee aankleden.

Duvatex Slaapcomfort Projectmarkt Boxspring
Duvatex Projects

Wij helpen projectontwikkelaars in het voorzien van slaapcomfort in de slaapkamer. Of het nu om een hotel of ander vakantieverblijf gaat, of een volledig ingerichte woning, Duvatex heeft in zijn gamma alle mogelijkheden om aan de slaapcomfortwensen van de eindklanten te voldoen.

Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België