Matrassenfabriek Duvatex België

Sinds 1993 gespecialiseerd in Volwassen Slaapcomfort

Duvatex bestaat 25 jaar!

Ter gelegenheid van ons 25 jaar bestaan maakten wij een aangepast productiefilmpje. Laat je onderdompelen in de (feestelijke) productie-afdeling van Duvatex. Veel kijkplezier!

Wie we zijn en wat we doen

Goed slaapcomfort behoort bij de meest universele behoeften van de mens.  Of het nu thuis is of op vakantie, in een ziekenhuis of rusthuis, elk van ons wenst in een zo comfortabel mogelijke omgeving te slapen of tot rust te komen.

Duvatex, gelegen te Vichte in België, is sinds 1993 gespecialiseerd in het produceren van matrassen en ander slaapcomfort. We bieden onze klanten de beste kwaliteit en service. Bovendien willen we verantwoord en duurzaam handelen in alles wat we doen.

 

Onze markten zijn zowel retail, als zorgsector en projectmarkt. Ons klantenbestand is gevarieerd: bedspeciaalzaken, grootdistributie, ziekenhuizen, internaten, rusthuizen, thuiszorgcentra, hotels en andere vakantieverblijven … De toepassing van ons gamma is onbegrensd.
Onze nevenfirma ABZ is gespecialiseerd in de productie van baby- en tienermatrassen en accessoires.

Duvatex Slaapcomfort Projectmarkt Boxspring
Duvatex Retail

De pijlers in ons gamma zijn Multicare en Airgosafe. Multicare staat voor allergeendichte matrassen voor elke generatie. Airgosafe staat voor de oplossing voor transpiratieproblemen. Daarnaast bieden wij ook voor elk wat wils het gewenste slaapcomfort: matrassen, boxsprings, lattenbodems, matrasbeschermers, dekbedden en kussens.

Duvatex Slaapcomfort Zorgsector
Duvatex Healthcare

Onze matrassen en toebehoren beantwoorden aan de strengste normen op het vlak van decubitus-preventie, brandveiligheid, hygiëne, milieu,… Ons stokpaardje in de zorgsector is ons medisch dekbed waar wij in tal van rusthuizen en ziekenhuizen de bedden mogen mee aankleden. Kleuren en ontwerp op maat van onze dekbedden behoren tot de mogelijkheden.

Vakantiepark slaapcomfort Duvatex
Duvatex Projects

Wij helpen projectontwikkelaars in het voorzien van slaapcomfort in de slaapkamer. Of het nu om een hotel of ander vakantieverblijf gaat, of een volledig ingerichte woning, Duvatex heeft in zijn gamma alle mogelijkheden om aan de slaapcomfortwensen van de eindklanten te voldoen.

Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België
Matrassenfabriek Duvatex België