Volwassen Slaapcomfort Duvatex – Retail

Sinds 1993 gespecialiseerd in Volwassen Slaapcomfort

Manage Your Sleep

Duvatex is een gespecialiseerde Belgische fabrikant, actief in het slaapcomfort sinds 1993. De pijlers in ons gamma zijn Multicare en Airgosafe. Multicare staat voor allergeendichte matrassen voor elke generatie. Airgosafe staat voor de oplossing voor transpiratieproblemen. Daarnaast bieden wij ook voor elk wat wils het gewenste slaapcomfort: matrassen, boxsprings, lattenbodems, matrasbeschermers, dekbedden en kussens, bestemd voor België en export.

Volwassen Slaapcomfort Retail
Volwassen Slaapcomfort

Met de GET-UP! – lijn bieden wij een uitgebreide waaier aan matrassen en toebehoren, zoals boxsprings, lattenbodems, dekbedden, kussens en matrasbeschermers. Vanuit onze positie van marktleider in de baby- en kindermatrassen, werken wij met kindvriendelijke materialen. Naast een uitgebreide collectie in standaardafmetingen, produceren wij alle gevraagde speciale maten, dit dankzij ons veelzijdig en flexibel machinepark.

Onze Missie

Duvatex staat voor kwaliteit en service.
Door doorzetting van al onze medewerkers en respect voor ieders vaardigheden zijn wij een succesvol bedrijf geworden.
Onze missie bestaat erin elke klant met de beste service te behandelen en dit met onze moderne kijk op een duurzaam en verantwoord ondernemen en een focus op flexibiliteit.