Duvatex Slaapcomfort Projectmarkt Boxspring

Slaapcomfort Projectmarkt

Sinds 1993 gespecialiseerd in Volwassen Slaapcomfort voor Hotels, B&B’s, Vakantieparken, …

Bij Duvatex produceren we ons volledig assortiment nog altijd in België. Gaande van boxsprings, matrassen, bedgoed en andere slaapoplossingen aan hotels, bungalowparken, bed & breakfast etc.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. In combinatie met 25 jaar ervaring bieden we u een betrouwbare partner voor de toekomst.

Wij helpen projectontwikkelaars in het voorzien van slaapcomfort in de slaapkamer. Of het nu om een hotel of ander vakantieverblijf gaat, of een volledig ingerichte woning, Duvatex heeft in zijn gamma alle mogelijkheden om aan de slaapcomfortwensen van de eindklanten te voldoen.

Collectie Boxsprings

De comfortabele boxsprings van Duvatex zijn tijdloos en elegant en passen dan ook uitstekend in de nieuwe stijlvolle kamers. Onze boxspring bestaan uit bonnelveren en softsides voor een optimaal comfort. De kleurmogelijkheden zijn uitgebreid in stof en lederlook. Duvatex biedt de mogelijkheid om een hoofdbord met verschillende soorten dessin te nemen. Onze poten van diverse hoogten maken het geheel compleet.

Duvatex Collectie Slaapcomfort

Voor projecten bieden wij een uitgebreide waaier aan matrassen en toebehoren, zoals boxsprings, lattenbodems, dekbedden, kussens, overtrekken en matrasbeschermers.  Naast een uitgebreide collectie in standaardafmetingen, produceren wij alle gevraagde speciale maten, dit dankzij ons veelzijdig en flexibel machinepark. Kleuren van de boxsprings kunnen eveneens op maat.