Duvatex Healthcare

Specialisatie – Medisch Slaapcomfort

Sinds 1993 gespecialiseerd in Volwassen Slaapcomfort

Onze matrassen en toebehoren beantwoorden aan de strengste normen op het vlak van decubitus-preventie, brandveiligheid, hygiëne, milieu,… Ons stokpaardje in de zorgsector is ons medisch dekbed waar wij in tal van rusthuizen en ziekenhuizen de bedden mogen mee aankleden. Kleuren en ontwerp op maat van onze dekbedden behoren tot de mogelijkheden. Alsook medische kussens en andere accessoires behoren tot ons assortiment.

Medische matras Duvatex
Matrassen voor Medische Sector

Al onze matrassen hebben de strengste brandnorm CRIB5, het CE-Label Cat.1, en zijn uiteraard antibacterieel. De kern bestaat telkens uit hoogwaardig schuim en in combinatie met de hoes volledig afgestemd op een optimale drukverdeling en lage wrijvingsweerstand. De hoes is tevens waterdicht, waterdamp-doorlatend, ademend en urinebestendig.

Medisch kussen Duvatex
Medische Kussens

Onze Medische Kussens zijn ontwikkeld volgens de behoeften van de medische sector. We kiezen bewust voor soepele en elastische kussens met volgende eigenschappen; afwasbaar, ontsmetbaar, waterdampdoorlatend, ventilerend, kookbaar, brandvertragend, antibacterieel en voorkoming van kruisinfectie.

 

Medisch dekbed Duvatex
Dekbedden voor Medische Sector

Onze Medische Dekbedden zijn speciaal ontwikkeld voor de zorg. Ze zijn kookbaar, microporeus, ademend en brandvertragend. De dekbedden zijn te gebruiken zonder overtrekken en vervangen zowel het deken, bedsprei als bovenlaken. Wij bieden een uitgebreid gamma van kleuren waarbij personalisatie mogelijk is. Het dekbed wordt rechtstreeks verkocht of in overleg via uw industriële wasserij.