Mag ik uw kussen?

Duvatex viert 25-jarig jubileum, vier jij mee?

 

Dit jaar mogen wij als firma 25 kaarsjes uitblazen! We zijn als organisatie heel trots bij het bereiken van deze mooie mijlpaal en kunnen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

25 J Duvatex Logo

2018, een jaar vol veranderingen

2018 wordt een jaar vol veranderingen. Hou je oren en ogen dus goed open en mis niets van de ontwikkelingen van Duvatex! Dit jaar staan er een hoop interessante zaken en nieuwe ontwikkelingen op het programma. Duvatex krijgt ook een nieuw jasje en je zal ervan opkijken!

Natuurlijk horen er bij een jubileumjaar als 2018 ook acties om het 25 jaar van onze firma extra in beeld te brengen en te vieren. Zo willen wij om te beginnen jou als klant verwennen met onze Mag ik uw kussen – Actie!

Mag ik uw kussen – Actie

Koop je een Bamboematras van Duvatex, dan krijg je een Airgosafe kussen ter waarde van 40 EUR helemaal gratis! Koop je een tweepersoons Bamboematras, dan krijg je er uiteraard twee!

Het Airgosafe kussen is niet zomaar een kussen: Airgosafe is een uiterst aangenaam en comfortabel kussen dat in de smaak zal vallen van elke slaper die te kampen heeft met overmatig transpireren en/of allergieën. Hecht je veel belang aan hygiëne in de slaapkamer? Dan zal dit kussen zeker aan je wensen voldoen. Op een kwaliteitsvolle bamboematras gecombineerd met een Airgosafe kussen zal je beslist zalig slapen!

 

Deze actie loopt van 21 april tot en met 31 december 2018.

 

Volgende matrassen komen in aanmerking: MA10, MA10F, MA11, MA11F, MA11H, MA11HF, MA14F, MA16F, MA30B.

25 jaar duvatex kussen

Deelnemende Dealers

 

   Volg ons op facebook

   Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwe ontwikkelingen en acties? Like onze pagina op Facebook en mis op deze manier geen enkel nieuwtje!

    

   De Duvatex-firma in feeststemming!

   Ben je benieuwd hoe het productieproces in elkaar zit van slaapcomfort? Bekijk ons jubileumfilmpje hieronder en laat je verrassen door de (feestgetinte) Belgische makelij van Duvatex!